MINISTAR BRANITELJA TUŽAN

Matić: Dobila je što je htjela, što još hoće

12.01.2015 u 08:12

Bionic
Reading

Izabrana predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u pobjedničkom govoru, između ostaloga, pozdravila je prosvjednike iz Savske 66 koji traže smjenu ministra branitelja Predraga Matića

'Pa super. Znači i sada kada postaje zakonita predsjednica Republike, ona ne poštuje demokratske uzuse ove zemlje. Ministri se mijenjaju na izborima, ministre smjenjuje premijer, a ne predsjednica Republike. Evo, dobila je u jednom dijelu što je tražila, što još hoće. Ma ne smijem ništa reći', kazao nam je ministar Matić komentirajući njezin pozdrav braniteljima koji traže njegovu smjenu.

Matić je i osobno vezan uz Ivu Josipovića jer mu je dvije godine kao savjetnik za branitelje bio bliski suradnik na Pantovčaku. S Pantovčaka je i otišao u Vladu.

'Jako sam tužan i razočaran zbog poraza, međutim i to je demokracija. Onaj tko ima više glasova pobjeđuje; protiv toga se ne može i ne smije. Žao mi je bio sam dvije godine njegov bliski suradnik i to su mi bile dvije najbolje godine u životu i karijeri. Sad idemo dalje. Pretpostavljam da će sada u Hrvatskoj krenuti med i mlijeko', poručio je ironično Matić.