PHOTOSHOP NA PLAKATIMA

Marko Grubnić priznao da je Alki Vuici 'privatno provukao fotku kroz filter'

11.04.2024 u 23:07

Bionic
Reading

Nakon što se u medijima danima piše o fotošopiranom plakatu poznate pjevačice Alke Vuice, koja se nalazi na listi koalicije Rijeke pravde, javio se i 'krivac' za taj zahvat - stilist Marko Grubnić

'Zna se dobro kako se rade fotografije za političke kampanje, sigurno ne ovako. Ne znam shvaća li to itko ozbiljno, pa i ona', za 24 sata kaže Grubnić koji priznaje kako je prijateljici Alki 'ispeglao' je lice za njezin predizborni plakat u sklopu kampanje za nadolazeće parlamentarne izbore.

'Ja sam njoj privatno fotku provukao samo kroz filter, ne znajući za što će ju koristiti, a ona se dalje s njom poigrala. Ona je Alka Vuica, pjevačica i zabavljačica, i veseli ju očito malo neformalniji pristup u komunikaciji', kaže Grubnić.

Vuica je na društvenim mrežama priznala da Grubnić stoji iza fotošopiranja, no poslije je objavu izbrisala. 'Volim da sve bude uređeno i sređeno! Skupo! Takvu želim Hrvatsku! Da izgleda kao ja i kad je opljačkana i umorna od svega. Kad joj se više ništa ne da. Želim Hrvatsku koja prkosi vremenu! I svim pljačkašima, onu Hrvatsku koja će biti još bolja, za našu djecu, za naša polja, za sve one koji su ostali, a mogli su otići', napisala je Vuica nakon što se suočila s kritikama zbog fotošopiranja fotografije.

Alka Vuica nalazi se na posljednjem mjestu liste Rijeke pravde u VI. izbornoj jedinici, a u fotogaleriji možete vidjeti i kako je sudjelovala na stranačkom skupu u Jastrebarskom.

  • +2
Alka Vuica na skupu koalicije Rijeke pravde u Jastrebarskom Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL