PAMETNO ZADOVOLJNI

Marijana Puljak: Službena koalicija ne dolazi u obzir!

21.05.2017 u 20:32

Bionic
Reading

Po ovim izlaznim anketama možemo se nadati duplo većem broju gradskih vijećnika, što je veliki uspjeh za jednu stranku u nastajanju, istaknula je Marijana Puljak (Pametno). 'Tko god bio gradonačelnik, ne dolazi u obzir sklapanje službene koalicije jer to nije način na koji mi djelujemo', rekla je za tportal

'Građani vole do samog kraja, odnosno do zadnje minute odlaziti na glasanje, ovo su izlazne ankete i pričekajmo konačne rezultate. Imamo informacije s terena da je izlaznost bila velika iza 17 sati, tako da u svakom slučaju zahvaljujem Splićanima i Splićankama koji su izabrali stranku Pametno i mene kao gradonačelnicu', kazala je Marijana Puljak.

 

'Po ovim izlaznim anketama možemo se nadati duplo većem broju gradskih vijećnika, što je veliki uspjeh za jednu stranku u nastajanju. Ponašat ćemo se isto, uvijek u interesu građana Splita', dodala je Puljak.

Marijana Puljak za tportal je kazala da svakako treba čekati službene rezultate, ali za slučaj da ne uđe u drugi krug, neće pozvati svoje glasače za podršku bilo kome. 

'Zadovoljni smo trenutnim projekcijama koje nam daju dvostuko više vijećnika nego dosad. Tko god bio gradonačelnik, ne dolazi u obzir sklapanje službene koalicije jer to nije način na koji mi djelujemo. Nećemo bespogovorno dizati ruke nego ćemo analizirati sve prijedloge s koje god strane oni dolazili', rekla je Puljak za tportal. 

Pjesma u stožeru Marijane Puljak Autor: Damir Petranović