NEMOĆ 'OPOZICIJE'

Maleš razočaran napustio Skupštinu

21.12.2011 u 14:58

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš je stigao na Skupštinu HNS-a, ali se tamo nije sve odvijalo prema njegovim očekivanjima. Na kraju je razočaran napustio Sheraton

Hrvoje Maleš je na Skupštini preuzeo ulogu Igora Štimca otprije godinu dana, a i on je imao veliku pomoć najglasnijeg člana 'opozicije' Rene Sinovčića. No sve što je Maleš pokušao nije urodilo plodom.

Suspendirani članovi HNS-a koji su u prosincu 2010. držali Štimčevu stranu nisu pomilovani, a ni Vlatko Marković nije ponudio mandat na raspolaganje.

'Pričamo o bojanju kuće, a temelji su nam raspadnuti. Sudačka komisija je raspuštena. Je li nam liga legitimna? Nemojte uljepšavati stvari. Morate se boriti za poštenje u ligi. Distanciram se od ovog neetičnog dizanja ruke. Neke mora biti stid', sukus je nekih Malešovih izjava.

Na kraju je prvi čovjek Hajduka s još osmoricom članova iz Splitsko-dalmatinske, Zagrebačke i Zadarske županije napustio Skupštinu.

Nakon izlaska vidno razočarani Maleš više nije bio raspoložen za novinarska pitanja. Očekivanja su bila velika, ali Markovićeva utvrda ostala je netaknuta.