OBJAVLJEN POPIS

Löw sa samo dva prava napadača putuje na Euro

28.05.2012 u 19:35

Bionic
Reading

Njemački izbornik predao je popis igrača koji će nastupiti na predstojećem Euru. Na popisu Joachima Löwa nama iznenađenja osim činjenica da je ostao na tek dva prava napadača od čega se Klose još bori s ozljedom

Izbornik nogometne reprezentacije Njemačke, Joachim Löw, objavio je konačan popis putnika za ovoljetni Euro u Ukrajini i Poljskoj.

Kao što se moglo i pretpostaviti, s popisa su otpali debitanti Marc-Andre ter Stegen (vratar) i Julian Draxler, te Sven Bender i Cacau.

Löw je otpisivanjem Cacau ostao na samo dvojici 'čistih' napadača, Mariju Gomezu i Miroslavu Kloseu, s time da se napadač Lazija (Klose) muči s ozljedom i pitanje je koliko će biti spreman za najveće napore.

Nijemci svoju Euro kampanju počinju 9. lipnja protiv Portugala.

Popis igrača za Euro:

Vratari: Manuel Neuer (Bayern), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover)

Obrambeni: Holger Badstuber (Bayern), Jerome Boateng (Bayern), Benedikt Howedes (Schalke), Mats Hummels (Dortmund), Philipp Lahm (Bayern), Per Mertesacker (Arsenal), Marcel Schmelzer (Dortmund)

Vezni: Lars Bender (Leverkusen), Mario Götze (Dortmund), Ilkay Gündogan (Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern), Mesut Özil (Real Madrid), Bastian Schweinsteiger (Bayern)

Napadači: Mario Gomez (Bayern), Miroslav Klose (Lazio), Thomas Muller (Bayern), Lukas Podolski (Köln), Marco Reus (Mönchengladbach), Andre Schurrle (Leverkusen)