PET KOMADA

Löw: Ne brine me poraz od Švicarske

27.05.2012 u 19:58

Bionic
Reading

Iako 'elf' kotira kao jedan od najvećih favorita na Euru 2012, izbornik Joachim Löw uvjerava da neće dobiti sijede vlasi na glavi zbog subotnje neugodnosti kontra Švicaraca

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw tvrdi da nije zabrinut zbog poraza 5:3 u Baselu od Švicarske u subotnjoj prijateljskoj utakmici.

Prva je tri gola za domaće zabio napadač Bayera iz Leverkusena Eren Derdiyok, sva tri na asistencije klupskog suigrača Teofilija Barnette. Preostali su strijelci za pobjednike bili Lichsteiner i Mehmedi, a za Nijemce Hummels, Schürrle i Reus. Dva su gola Nijemci primili izravno iz prekida, dva su primili glavom.

Iako 'elf' kotira kao jedan od najvećih favorita na Euru, izbornik Joachim Löw uvjerava da neće dobiti sijede vlasi na glavi zbog subotnje neugodnosti.

'Jasno da smo razočarani s ovakvim rezultatom. Napravili smo puno pogrešaka, ali još uvijek imamo dva tjedna do početka Eura i nisam zabrinut. Znali smo da će nam nedostajati svježine uoči ove utakmice nakon intenzivnih treninga proteklih dana', rekao je Löw.

'Naša komunikacija na terenu je bila loša i primili smo čak pet golova. No, ovo je samo prijateljska utakmica. Svejedno, moramo dosta toga naučiti iz nje', dodao je izbornik Njemačke.