USUSRET DERBIJU

Leko još nije slavio u Splitu, Šimunić želi biti dio povijesti!

21.02.2013 u 15:51

Bionic
Reading

Derbi Hajduka i Dinama, koji se u nedjelju u 18 sati igra na stadionu Poljud (Arenasport 1, 18h), s nestrpljenjem očekuju svi igrači zagrebačke momčadi

Na druženju s novinarima pod zapadnom tribinom ('Dani otvorenih vrata')pojavili su se kapetan Joe Šimunić, zatim bivši kapetan Jerko Leko te sve bolji napadač Ivan Krstanović i Argentinac s hrvatskom putovnicom Luis Ibanez.

'Idemo probati pobijediti da možda i prvenstvo zaključimo s tom utakmicom, a nakon našeg dobrog izdanja protiv Rijeke imamo veliko samopouzdanje. Zanimljivo, još nikada u karijeri nisam upisao pobjedu na Poljudu i moram reći da mi je gušt tamo igrati', sa smiješkom je između ostalog novinarima kazao Leko.


Kapetan modrih Joe Šimunić prisjetio se svoje prve utakmice Hajduka i Dinama koju je kao 9-godišnjak gledao na VHS kazetama u rodnoj Australiji.

'Za derbije kao što je Hajduk-Dinamo se živi. Kada sam bio klinac nisam shvaćao da su to povijesne utakmice, a sjećam se nekih detalja iz 1987. ili 1988. kada sam uživao u tim utakmicama uz TV. Sjećam se iz tih dana Šukera, Ištvanića, Škore… Nadam se da će se o ovoj utakmici u nedjelju jednoga dana govoriti kao o nečem posebnom, kako će je svi pamtiti po nekom detalju.

Lijevi bek Luis Ibanez usporedio je atmosferu koja ih čeka na Poljudu s onima kakve su uobičajene u njegovoj Argentini.
'Ja volim igrati u takvoj atmosferi, to je nešto posebno', kratko je kazao Ibanez.

Derbi samo na MAXtv-u

Najavu utakmice Hajduk - Dinamo i sve TV preporuke možete pronaći OVDJE.

Visoki Hercegovac Ivan Krstanović uvjeren je u pobjedu Dinama čime bi, kako kaže, prvenstvo bilo riješeno.
'Hoću li zabiti ili ne ne zamaram se, idemo na pobjedu pa što bude. Na utakmicu dolaze i moji Hercegovci, neki će navijati za Dinamo, a neki za Hajduk', sa smiješkom na licu kazao je Krstanović koji je zabio vodeći pogodak na prošlotjednoj utakmici protiv Rijeke.

Kako i gdje sve gledati hrvatski El Clasico

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica uživo pratiti u sklopu tog community portala. Spomenute utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis) te u svega nekoliko poteza možete osigurati užitak gledanja još jednog dvoboja Hajduka i Dinama.

Dinamo - Rijeka 4:1