SNAGE ZA PROMJENE U ZAGREBU

Kregar i Srića zajednički u borbu za gradonačelnika

05.04.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Josip Kregar i Velimir Srića, nezavisni kandidati za gradonačelnike grada Zagreba, objedinili su inicijative za promjenu načina vođenja grada i najavili zajednički izlazak na predstojeće izbore

Na pješačkom mostu na Savi, simbolizirajući spajanje Novog i starog Zagreba, Kregar i Srića poručili su građankama i građanima Zagreba da ne smiju biti pasivni, da trebaju izaći na predstojeće izbore i izabrati promjene jer Zagreb treba dobre upravitelje, a ne loše gospodare, objavio je Večernji list.

Profesor Srića je istaknuo da sadašnji gradski vlastodršci loše upravljaju novcem građana metropole. Naglasio je da grad ima najvišu stopu prireza u Hrvatskoj, da se razni čudni projekti, kao 'zlatni WC-i' te kampanje navodne oporbe sadašnjih gradskih gospodara financiraju novcem koji se svakoga mjeseca uzme iz plaća Zagrepčana.

Profesor Kregar je naglasio da od danas više nitko ne može reći da nema za koga glasati na predstojećim izborima. 'Naše je objedinjavanje snaga i potencijala odgovor na pasivnost biračica i birača te alternativa svim političkim opcijama koje nisu dovoljno odlučne uhvatiti se u koštac s korupcijom i poslovima kod kojih grad, kao zajednica, nema nikakve koristi', poručio je Josip Kregar, a izvješćuje Večernji list.