INCIDENT U DUBROVNIKU

Koncert TBF-a završio nasiljem i privođenjem aktivista

20.04.2012 u 10:17

Bionic
Reading

TBF-ovci su pred sam kraj sinoćnjeg koncerta u Culture clubu Revelin u Dubrovniku priredili publici, ali i organizatorima, pravo iznenađenje, koje je završilo - privođenjem voditelja Art radionice Lazareti i istaknutog protivnika apartmanizacije i gradnje golf terena na Srđu Slavena Tolja, piše Dubrovnik.net

Naime, TBF-ovci su se pred sam kraj koncerta preobukli u bijele majice s kristalno jasnim natpisom 'Srđ je naš!' te otpjevali još nekoliko pjesama, što je izazvalo nezadovoljstvo u redovima vodstva kluba, pogotovo kad su to povezali s činjenicom da se prije koncerta s popularnim izvođačima družio upravo Tolj.

Ubrzo je nastalo komešanje i zaštitari su Tolja izveli van. Završio je na hitnoj pomoći, ali i na policiji, odakle je, kako je kazao za Dubrovniknet.hr u telefonskom razgovoru, upravo jutros izašao.

'Iskrenuli su mi ruku, ne mogu je uopće micati. Mirno sam stajao usred publike i promatrao kraj koncerta, kad su se pojavili zaštitari, bacili mi pivu koju sam tek bio kupio i izbacili me. Završio sam na policiji, i tek me druga smjena ujutro preuzela i pustila van', kazao je Tolj, dodavši kako ničim nije remetio red i mir, niti je ikoga direktno provocirao.

'Članovi benda su majice dobili na poklon i, ako su ih oni poželjeli obući na koncertu, to je njihov odabir', dodao je.