ŽIVOT JE LIJEP

Kerum na primjeru naočala objasnio da se živi dobro

26.11.2011 u 14:05

Bionic
Reading

Tvrdnju o dobrom životu splitski gradonačelnik je potkrijepio procjenom da je na Rivi trenutno 'pet milijuna kuna naočala'

'Kampanja ide dobro, ljudi prilaze, priča se... Bilo bi bolje da ima malo gitara i mandolina pa da zapjevamo, ali troškovi su nam limitirani, svaka se kuna gleda, baš je strogo', ispričao je splitski gradonačelnik Željko Kerum u subotu na splitskoj rivi s kolegama iz HDZ-a, generalom Damirom Krstičevićem i Dujom Marasovićem, kandidatima za Sabor u 10. izbornoj jedinici.

Kerum smatra da se danas u Hrvatskoj dobro živi.

'Sjetite se kako je bilo 90-ih, a sada neki 'stručnjaci' daju pesimističke izjave. Gdje samo nađu te likove, prvi put izlaze u javnost i daju mišljenje kako sve propada , ništa ne valja, sve ajme, a kako je bilo 1990?! Nismo imali ništa. Danas imamo sve. Evo na Rivi je sada pet milijuna kuna naočala', primijetio je Kerum.

'Živi se dobro. Tko hoće raditi, može. Neka idu na selo i rade, svatko ima svoje selo. Kako moj brat Jure može gore kopati, krčiti i saditi luk, mogu i ostali', zaključio je Kerum.

'Ima 10 izbornih jedinica, a samo je jedna udarna to je 10. za HDZ', rekao je Marasović, a s parafraziranjem generala Šuška koji je to rekao za 4. gardijsku brigadu, oduševila je Krstičevića koji vjeruje da im je Kerum značajno pojačanje jer misli hrvatski