ZET VOZI SPORO I S KVAROVIMA

Kašnjenje vlakova do 60 minuta

Bionic
Reading

Brzi i međunarodni vlakovi jutros u Hrvatskoj voze na svim relacijama i staju na svim stajalištima da bi se svi putnici prevezli do svojih odredišta, a kašnjenja su do 60 minuta, izvijestile su jutros Hrvatske željeznice. Zagrepčanima nije bilo lako doći danas na posao jer je javni gradski prijevoz usporen. Zato su oni građani koji se oslanjaju na ZET-ove autobusne i tramvajske linije umnogome kasnili na svoja radna mjesta, čak i oni koji su krenuli ranije na posao

Prema Splitu i obratno voze svi vlakovi. S međimurskog, varaždinskog i zagorskog područja voze i brzi i putnički (regionalni) vlakovi.

Na području Karlovca, Novske, Vinkovaca, Moravica i Rijeke dio putničkih (regionalnih) vlakova je otkazan.

U gradsko-prigradskom prijevozu Zagreba vozi pet garnitura te na tim stajalištima također staju brzi vlakovi. Kašnjenja su od 15 do 30 minuta.

ZET zadaje glavobolje Zagrepčanima

Jutros od 7 do 8 sati nije prošao nijedan ZET-ov autobus iz linije 107 iz Jankomira. Ostavili su ljude da čekaju i smrzavaju se na -10 iako taj autobus prometuje po Zagrebačkoj aveniji, koja je počišćena, javila je redakciji VLM agencije jedna čitateljica.

U ZET-u pak kažu da sve linije prometuju bez prekida, iako sporo.

'Zbog općenito znatno sporijeg prometa i povremenih kvarova vozila dolazi do zastoja na području cijele prometne mreže, a promet se uspostavlja odmah nakon intervencije servisnih službi. Iz istih je razloga izvanredna autobusna linija 140 Mihaljevac - Tomislavov dom u ovim trenucima u prekidu', javljaju.