DOKTOR DABIĆ U AKCIJI

Karadžić pio vlastiti urin tvrdeći da je ljekovit

Radovan Karadžić dabić

Radovan Karadžić dabić

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Haški optuženik Radovan Karadžićj je, dok se služio identitetom doktora Dabića te se bavio alternativnom medicinom, pio vlastiti urin da bi dokazao da se njime liječi impotencija i problemi s prostatom

Istražitelji su nakon Karadžićeva uhićenja u njegovu stanu pronašli video snimku na kojoj je Radovan Karadžić popio cijelu litru vlastita urina.

Na ostalih desetak video kazeta koje su pronađene, bivši vođa bosanskih Srba se može vidjeti u ekstremnim seksualnim perverzijama. Snimke su sada predane istražiteljima Haškog suda, a njihovo postojanje objavili su njemački magazin Der Spiegel i berlinski list Die Welt.

Der Spiegel navodi da bi proces protiv Karadžića mogao na svjetlo dana iznijeti i još jedan užasan detalj. Naime, Karadžić je navodno kao psihijatar 2003. godine neko vrijeme boravio u Bratuncu, u neposrednoj blizini Srebrenice. Navodno je tamo radio u psihijatrijskom zavodu u koji su, nakon ubojstva njihovih muževa i sinova, upućene mnoge bošnjačke žene, piše Jutarnji.hr.

Radovan Karadžić i Ratko Mladić glavni su optuženi za ubojstvo više od 8.000 Bošnjaka nakon pada Srebrenice 1995. godine. Mladić je još uvijek na slobodi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi