JOVANOVIĆ ODGOVORIO 'CRNOM MARKU'

Kako šef SOA-e nije vidio kako HDZ-ovci pljačkaju Hrvatsku?!

11.11.2013 u 12:41

Bionic
Reading

Nakon što je šef oporbenog HDZ-a ministra Željka Jovanovića prozvao zbog slanja udžbenika na 'checkiranje kod četničkog vojvode' u Beograd, ministar mu nije ostao dužan te je Karamarka i njegova bliskog suradnika još iz obavještajnog sustava i policije prozvao da su na tim važnim funkcijama prespavali pljačku Hrvatske, umjesto da su je, kako se to u normalnim državama radi, spriječili

'Crni Marko, koji nije vidio ni čuo ni znao da njegovi HDZ-ovci pljačkaju Hrvatsku, ili je sve znao, ali je štitio pljačkaše hrvatskih građana, a ne građane od HDZ-ovskih pljačkaša, treba odgovoriti na pitanja, a ne prodavati maglu, demagogiju i licemjerje! Snaga argumenata uvijek će na kraju pobijediti argument snage i laži! Zato su udžbenici i poslani, ali da bi se to razumjelo, mora se imati određenu količinu sive supstance! On i Vaso, poznati kompilatori, čak su i diplomski falsificirali! Što onda možemo očekivati od njih?' napisao je na svojem profilu na Facebooku ministar Jovanović.

Karamarko je jučer iz Dubrovnika opalio mnogo ideoloških plotuna prema aktualnoj vlasti. Rekao je kako nema materijala za gospodarsku analizu, jer da Vlada na tom polju nije napravila ništa. Posebno se obrušio na ministra obrazovanja Željka Jovanovića.

'Kakvi su to koji šalju na 'chekiranje' udžbenike za osnovnu i srednju školu u Beograd, da četnički vojvoda kaže jesu li dobri udžbenici po kojima uče hrvatska djeca', rekao je Karamarko.

Naglasio je kako HDZ nije za promjenu Ustava kojim bi se, prema željama aktualne vlasti, izjednačili svi počinjeni zločini. 'Želimo se jasno odrediti i kazati kako je KPH bila i lopovska i kriminalna i zločinačka organizacija', kazao je predsjednik HDZ. Zauzeo se za očuvanje hrvatskih tradicijskih vrijednosti u što spada i brak kao zajednica muškarca i žene te naglasio kako je u HDZ dobrodošao svatko tko je 'spreman staviti srce i dušu za Hrvatsku'.

Istaknuo je kako HDZ neće preuzeti kolektivnu odgovornost za kaznena djela nekih svojih članova. 'Svi koji se sumnjiče su i procesuirani, mi prolazimo svoju katarzu. Oni koji su krali ili namjeravaju krasti, takvima nema mjesta u HDZ-u', poručio je Tomislav Karamarko naveo je Dubrovnik.net