DOSADILA MU PROFESURA

Jurčić došao u Podravku zbog adrenalina

Ljubo Jurčić

Ljubo Jurčić

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Nikola Wolf

Ljubo Jurčić, budući predsjednik Nadzornog odbora Podravke, posjetio je sjedište kompanije u Koprivnici gdje je razgovarao sa zamjenicom predsjednika NO-a Ksenijom Horvat o pripremi za skorašnju sjednicu tog tijela

KOPRIVNICA - 'Logično je da član Uprave ne može obavljati svoju funkciju ako je fizički spriječen u obavljanju dužnosti', komentirao je Jurčić informacije kako će NO na sljedećoj sjednici smijeniti trojicu članova Uprave koji su uhićeni. Na pitanje zbog čega je odlučio prihvatiti funkciju šefa NO-a Podravke, Jurčić je odgovorio kako mu je dosadio život sveučilišnog profesora, piše Jutarnji list.

'Tražim nove izazove i adrenalin pa sam zbog toga došao u Koprivnicu', poručio je Jurčić. NO Podravke na sljedećoj bi sjednici, koja bi se trebala održati za desetak dana, trebao donijeti odluku o izboru novog predsjednika tog tijela, usvojiti financijske izvještaje o poslovanju tvrtke u prvih devet mjeseci i raspravljati o sudbini uhićenih članova Uprave.

Analizu moguće štete koju je Podravka pretrpjela u preuzimanju dionica putem SMS-a i Fime NO će obaviti za otprilike mjesec dana kada budu dostupni podaci o svim transakcijama, zajmovima i zadužnicama koje je tvrtka davala za zajmove varaždinskoj Fimi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi