ULIČNA MODA

Judin Pazaar: Gabriela je 'ubila' streetstyle!

21.03.2015 u 11:32

Bionic
Reading

Odjevena, od glave do pete, u poznate high street brendove, sa stavom 'I don't care', ova buduća kiparica daje o znanja da s njom nema šale. Odlični komadi iz editoriala bit će dostupni na Judinom Pazaaru! Detalji u postu!


Ime/prezime:
Gabriela Tangar

Horoskop: jarac

Škola/odjeljenje: ŠLU / kiparski dizajner

Hrana: čokolada

Piće: gusti sok od jagode




ŠLU Split - foto

haljina: Miss Sixty, kožna jakna: adidas Originals, naočale: Zara, ogrlica: Oh Tiger!, torba: Disney


Glumac /glumica: Benedict Cumberbach / Krysten Ritter

Film: Percy Jackson

Knjiga: Igre gladi

Band: SARS

Pjesma: Blue / Beyonce



ŠLU Split - foto



ŠLU Split - foto



ŠLU Split - foto
košulja, suknja i remen: Replay, cipele: privatno vlasništvo, naočale: vintage


Hobi:
fotkanje selfija

Socijalna mreža: tumblr

Grad: Rio de Janeiro

Moto: 'If there's an easier way, Why do it any other way?!'

photo: Dora Sekul, Antonija Bušić, Paulina Nazlić, Mia Tarbušković, Marko Šerić, Lucija Sesartić, Petra Davidenko, Eda Ujević make up: Paulina Nazlić, frizura: Antonija Bušić, model: Gabriela Tangar, mentori: prof. Zrinka Barbarić, prof. Hrvoje Zuanić, Petra Nižetić, lokacija: Škola likovnih umjetnosti Split

U videu koji nam je složila talentirana učenica Petra Davidenko, pogledajte making of foto radionice koji vam u kontinuitetu objavljujem posljednjih dana. Sutra vam predstavljam zadnjeg modela, samozatajnu učenicu Edu i njene romantične kombinacije. Bila mi je iznimna čast surađivati s ovim mladim ljudima, o čijim će se radovima, duboko vjerujem, jednog dana itekako pričati u superlativima. Zahvaljujem ŠLU Split, ravnatelju Mladenu Bilankovu, te prof. Zrinki Barbarić što su mi omogućili da se barem na trenutak vratim u srednjoškolsku učionicu i da doživim osjećaj slobode, entuzijazma i kreativnosti koji se u ovoj školi itekako njeguje.