TROJE U BRAKU

Jović uz kokice prati rat svojih bivših šefova

04.10.2014 u 22:12

Bionic
Reading

I dok se Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović natječu u 'pranju ruku' od svog bivšeg savjetnika Dejana Jovića, on je i dalje nedostupan i ne daje izjave medijima, no na svom zatvorenom Facebook profilu prokomentirao je prijateljima aktualnu situaciju.

Podsjetimo, Josipović je nakon smjene svog bliskog suradnika, prozvao i svoju protukandidatkinju zbog Jovićevog angažmana, na što je Grabar Kitarović uzvratila izjavom da ga nije ona odabrala, nego ga je kao ministrica vanjskih poslova naslijedila od svog prethodnika, Miomira Žužula.

Nakon toga su Josipoviću bliski mediji objavili dokument iz kojeg se čini da je ipak Kolinda Grabar Kitarović kada je postala ministrica angažirala Jovića na godinu dana, za mjesečni brutto iznos od 1.120 britanskih funti.

'Izgleda da smo sad troje u ovom političkom braku, da parafraziram pokojnu princezu Dianu: mojih dvoje nekadašnjih šefova (Kolinda i Ivo) i ja. Oni raspravljaju kome sam bio 'gori' kao savjetnik. A ja - uzeo sam kokice i gledam', prokomentirao je večeras na Facebooku Dejan Jović