PROSLAVILA ROĐENDAN

Je li vam je smiješan vic Ruže Tomašić?

10.05.2013 u 14:00

Bionic
Reading

Predsjednica Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević Ruža Tomašić podržala je danas u Karlovcu listu za županijsku skupštinu HDZ-HSS-HSP AS-HSLS te u Dugoj Resi dosadašnjeg gradonačelnika Ivana Baršića kao kandidata za gradonačelnika i zajedničku listu HSS-HSP AS za Gradsko vijeće

Javno je obećala da će kandidati njene stranke u Županijskog skupštini i u Gradskom vijeću inzistirati na provođenju dogovorenih programa, a u protivnom će svoje smjenjivati, a druge javno opominjati.

U razgovoru s novinarima u Dugoj Resi ponovila je svoj prijedlog da je neophodna tzv. tehnička ili stručna vlada u RH. 'Da sam ja premijer, okupila bih stručnjake, saslušala prijedloge kako da se kriza riješi i dala im priliku jer političari su ti koji su zemlju doveli u ovakvu situaciju te ju iz nje ne mogu izvući', kazala je.

Na novinarsko pitanje je li svjesna da to razmišljanje nije demokratično, kazala je da je to u ovom trenutku jedino pošteno prema građanima koji nemaju za kruh ili im u ovršnim postupcima prijeti oduzimanje kuća.

Za govornicom Gradske vijećnice u Dugoj Resi Tomašić je govor započela vicom o političaru koji je umro i došao najprije u pakao, pa u raj da odabere gdje će biti. Budući da je u paklu poznao više ljudi, a roštiljalo se sunčalo i igrao golf, odabrao je pakao. Već sutradan tamo je bila samo muka i mržnja pa je pitao vraga što se dogodilo, a on mu je odgovorio da je jučer bila kampanja za izbore i da je on sam izabrao.

Tomašić, koja danas slavi 55. rođendan će se nakon Karlovca i Duge Rese sastati danas i s biračima u Ozlju, Kamanju, Žakanju, Ogulinu, Plaškom i Generalskom stolu.