posjet garešnici i okolici

Jandroković: Prioritet je povećanje prosječne plaće na 1.600 eura i mirovine na 750

02.04.2024 u 19:16

Bionic
Reading

Gordan Jandroković, nositelj liste HDZ-HSLS za II. izbornu jedinicu, predstavio je u utorak izborni program te političke opcije građanima Garešnice, Daruvara i Grubišnog Polja te istaknuo da im je prioritet povećanje prosječne mjesečne plaće na 1.600 eura i mirovine na 750 eura

Kao prioritet je istaknuo povećanje prosječne plaće na 1.600 eura mjesečno i mirovine na 750 eura, a posebno je naglasio osiguravanje mjesta u vrtiću za svakog mališana, ali i dodatnu godinu staža majkama za svako novorođeno dijete.

Posjetio je garešničku tržnicu i EU projekt Zeleni vrtovi Poilovlja, a potom i uspješnog poljoprivrednika Stjepana Pavlaka u Hrastovcu.

U Daruvaru je posjetio Veteranski centar te se upoznao s projektom modernizacije Daruvarskih toplica, za što je odobreno 13 milijuna eura iz državnog proračuna.

Na kraju je bio i u Grubišnom Polju gdje je posjetio spomen sobu i susreo se s predstavnicima udruga proizišlih iz Domovinskog rata.

S Jandrokovićem su bili i drugi kandidati HDZ-a za II. izbornu jedinicu s područja Bjelovarsko-bilogorske županije: Miro Totgergeli, Sanela Grbaš – Bratković i Marko Marušić.

  • +20
Gordan Jandroković u službenom posjetu Daruvaru, Garešnici i okolnim mjestima Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL