upozorenje hak-a

Jaki vjetar i prometna nesreća otežavaju promet na autocestama A6 i A3

26.04.2017 u 08:05

Bionic
Reading

Kolnici su mjestimice mokri na širem riječkom području te u Gorskom kotaru. Zbog jakih udara vjetra vozi se uz ograničenje brzine na dionici autoceste A6 od Kikovice do tunela Tuhobić i od tunela Tuhobić do Bosiljeva, izvijestio je u srijedu Hrvatski autoklub (HAK)

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Okučani i Nova Gradiška kod odmorišta Dragalić u smjeru Zagreba, vozi se otežano, jednim trakom.Kolnici su mjestimice mokri na širem riječkom području te u Gorskom kotaru.

S obzirom na povremene, sustavne granične kontrole i pojačan promet moguća su i duža čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom.  Pojačan je promet teretnih vozila na graničnim prijelazima: - izlazak: Rupa (kolona oko 1,5 km) i Pasjak, - ulazak: Bajakovo, Tovarnik.

 Zbog jakog juga u prekidu je trajektna linija Lopar-Valbiska i brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak te katamaranske linije: Mali Lošinj-Rijeka; Novalja-Rab-Rijeka; Ubli- Vela Luka-Hvar-Split; Korčula-Hvar-Split i Vis-Split.