izvrsna ponuda za studente

Indeksom do besplatnog OTP Indeksa

25.10.2017 u 11:35

Bionic
Reading

Trebaš tekući i žiro račun, možda devizni račun? Besplatno! Ne da ti se baš ići u poslovnicu? Internet i mobilno bankarstvo su tu, također besplatno! Kupuješ online? Za tebe je besplatna i Visa web prepaid kartica – sve u paketu Indeks OTP banke!

Ugovaranjem paketa OTP Indeks dobiti ćeš tekući, žiro i devizni račun, internetsko i mobilno bankarstvo te karticu Visa web prepaid -  sve besplatno, što će ti donijeti godišnju uštedu od preko 500 kuna! Sve možeš jednostavno ugovoriti popunjavanjem obrasca na stranici banke, gdje ćeš pronaći i mali vodič kroz sve usluge koje ti paket pruža.

Ugovaranje je jednostavno, u tri klika: na stranici OTP banke odaberi usluge koje želiš koristiti u svom paketu, svrati do poslovnice s osobnom iskaznicom i indeksom ili potvrdom o upisanoj akademskoj godini i riješi pitanje upravljanja svojim financijama – za nula kuna!

Za one studente koji uz studij i rade i žele štedjeti OTP banka je osigurala i 50 posto popusta za vođenje tekućeg i deviznog računa OTP Dinamik štednje te ugovaranje kartice Mastercard contactless prepaid, idealne za beskontaktnu kupnju i kupnju putem interneta uz stalnu kontrolu troškova. Ako ti tijekom studiranja troškovi malo porastu, omogućit ćemo ti korištenje odgovarajućeg iznosa dopuštenog prekoračenja po tekućem računu uz nižu kamatnu stopu.

Korisnici paketa OTP Indeks također mogu ostvariti povoljnije uvjete kreditiranja gotovinskim kreditom za studente. Gotovinski kredit namijenjen je studentima na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, sa statusom redovnog ili izvanrednog studenta. Kredit se u cijelosti isplaćuje na studentski tekući račun otvoren u OTP banci i odobrava u iznosu od 1.000 do 10.000 eura uz rok otplate do 7 godina.