nude servis

Ikea preventivno povlači jedan proizvod: Provjerite jeste li ga kupili

24.04.2018 u 10:44

Bionic
Reading

Zbog mjera predostrožnosti, IKEA povlači na popravak ELDSLÅGA plinska kuhališta kupljena prije 1. siječnja ove godine nakon istrage nadležnih belgijskih tijela za nadzor tržišta. Riječ je o verziji plinskog kuhališta prodavanoj samo u Europi. Da bi se riješio problem, potreban je kućni posjet servisnog tehničara. Ta je usluga besplatna

Zbog ljudske pogreške kod dobavljača, u brzom plameniku je ugrađena pogrešna mlaznica za plin, što je rezultiralo emisijskim razinama ugljičnog monoksida (CO) koje su iznad standarda EU tržišta. Istraga pokazuje da nema povećanog rizika od požara ili eksplozije. IKEA nije primila izvješća o incidentima, priopćili su iz ove švedske kompanije.

Korisnici koji imaju ELDSLÅGA plinsko kuhalište kupljeno prije 1. siječnja ove godine pozivaju se da prestanu koristiti brzi plamenik postavljen u gornjem desnom uglu ploče sve dok se ne obavi tehnički servis. Svi ostali plamenici su sigurni za uporabu.

Iz Ikee mole kupce da kontaktiraju njihovu Službu za kupce na telefonski broj 01/445-5444 kako bi rezervirali vrijeme za tehnički servis. Potvrda o kupnji nije potrebna.

  • +11
Službeno otvorenje švedske robne kuće Ikea u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: PIXSELL/tportal.hr

'Učinit ćemo sve od sebe kako bismo smanjili vrijeme čekanja', poručuju iz Ikee te se ispričavaju na neugodnosti i mole za razumijevanje.

Sporni proizvodi prodavani su u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj, Finskoj, Islandu, Češkoj, Hrvatskoj, Litvi, Srbiji, Rusiji, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Irskoj, Italiji, Portugalu, Austriji, Njemačkoj, Belgiji i Francuskoj.