shadowrun returns!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

22.07.2013 u 02:47

Bionic
Reading

Iako je već nastupila tzv. 'ljetna gaming suša', ovoga tjedna unatoč tomu izlazi nekoliko iznimno zanimljivih naslova

S obzirom da još uvijek traje ljetna rasprodaja na Steamu, većina vlasnika PC-a zabavlja se odigravanjem igara za koje ranije nisu imali ili vremena ili novca. Ionako je ljeto, a ono zna biti prilično dosadno kad je izlazak novih igara u pitanju. No, zahvaljujući nekoliko njih ovaj tjedan biti će sve samo ne nezanimljiv.

 

Prvi naslov koji želimo posebno istaknuti je Shadowrun Returns. Kao što smo pisali prije nekoliko dana, radi se o turn-based RPG-u smještenom u budućnost i to u setting koji je mješavina fantasyja i cyberpunka. Shadowrun Returns zapravo je nastavak na original koji se na tržištu pojavio davne 1989. godine, a igra će se sigurno još dugo pamtiti, ako po ničemu drugome, onda po iznimnom uspjehu na Kickstarteru.

 

Igra će se pojaviti na PC i OS X platformama i to u četvrtak.

 

 

Već sutra moći ćemo zaigrati intrigantnu avanturu pod imenom 'The Raven - Legacy of a Master Thief' koja je također PC ekskluziva. Radi se o igri smještenoj u Pariz 1960. godine i London četiri godine kasnije. Naime, u Parizu biva ubijen legendarni pljačkaš pod imenom 'The Raven', a četiri godine kasnije počinju se događati pljačke koje ponovo upućuju na The Ravena...

 

 

Osim toga spomenuti možemo i The Smurfs 2, jednostavni platformer koji izlazi istovremeno s istoimenim filmom i koji će se moći zaigrati već sutra i to na Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Wii U i Nintendo DS platformama.