VJERAN 'MODRIMA'

Ibanez ipak nije zeznuo Dinamo i Mamića

18.02.2013 u 17:43

Bionic
Reading

Dinamo i Luis Ibanez u ponedjeljak su dogovorili nastavak suradnje i Argentinac s hrvatskom putovnicom je potpisao novi 2,5-godišnji ugovor

Svečano je bilo u Plavom salonu gdje je u pratnji svojih agenata Marcela Carraceda i Josea Iribarrena Luis Ibanez potpisao novi ugovor s Dinamom.

Tako se na obostrano zadovoljstvo završila priča koja se puno provlačila kroz medije proteklih tjedana i mjeseci budući da je stari ugovor Ibanezu trajao do ljeta ove godine.

Novim ugovorom Lucho, koji je došao u Dinamo iz Boce Juniors u ljeto 2008., potpisao je vjernost Dinamu do ljeta 2015.

Josip Šimunić je u ponedjeljak nakon treninga povodom svoga 35. rođendana počastio suigrače, stručni stožer i cijelu radnu zajednicu Dinama. Kapetanu je u ime kluba Zdravko Mamić poklonio sat te mu ponudio novi ugovor u kojem bi sam napisao iznos koji želi.

'Naravno da sam jako sretan što smo se sve dogovorili i potpisali novi ugovor. Oduvijek sam govorio da mi je u Dinamu i Zagrebu odlično i jako sam sretan što ostajem. Dinamo je odličan klub, osvajamo trofeje, igramo Ligu prvaka i zaista je sve sjajno; još mi samo nedostaje reprezentacija, a nadam se da ću se kroz dobre igre u klubu približiti i popisu izbornika Štimca,' rekao je nakon potpisa ugovora Ibanez.