orijentirani na budućnost

Huić i Sumpor priključili se Pametnom i Fokusu

  • Autor: I. Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 02.06.2020 13:33
  • Objavljeno 02.06.2020 u 12:51
Pametno i Fokus na konferenciji za novinare

Pametno i Fokus na konferenciji za novinare

Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Strankama Pametno i Fokus na parlamentarnim izborima su se priključili predsjednica Nezavisne liste Zagreb Marijana Sumpor i predsjednik udruge Lipa Davor Huić, koji je biračima poručio da je za Hrvatsku "HDZ problem, a SDP nije rješenje"

Čelnici koalicija su na konferenciji za novinare u utorak pozvali građane da nakon 30 godina na parlamentarnim izborima glasaju za druge opcije jer su HDZ i SDP doveli Hrvatsku do mjesta druge najsiromašnije zemlje u EU.

Huić je istaknuo kako je do sada zastupao program koji zastupa i Pametno - manji porezi i više poduzetničkih sloboda.

"Ključna su transparentnost i nagrađivanje prema efikasnosti, što je prvi korak u reformi javne uprave", rekao je Huić i kao primjer transparentnog vođenja grada naveo Svetu Nedjelju, čiji je zamjenik gradonačelnika Davor Nađi ujedni predsjednik Fokusa.

Predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak naglasila je da koalicija okuplja političke snage centra koje žele preusmjeriti Hrvatsku prema modernom, transparentnom i uspješnom društvu.

Orijentirani smo na budućnost, koja ovisi o snazi gospodarstva", istaknula je Marijana Sumpor i naglasila da je Zagreb zbog potresa i 20 godina vladavine jednog čovjeka u velikim problemima.

Građanima ćemo pružiti mogućnost izbora novih političkih opcija, čije dosadašnje političko i društveno djelovanje potvrđuje da mogu osigurati izgradnju nove Hrvatske, poručili su predstavnici koalicije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!