VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

HNS se hvali: Nitko zbog Čačića nije izašao iz stranke

24.01.2014 u 18:15

Bionic
Reading

U svih 28 podružnica HNS-a u Varaždinskoj županiji nijedan član nije izišao iz stranka, a nema ni najava da bi se takvo što moglo dogoditi, navodi se u današnjem priopćenju za javnost te stranke

O trenutačnom stanju u podružnicama stranke predsjednika Županijske organizacije Predraga Štromara izvijestili su na redovitoj konferenciji njihovi predsjednici.

Čelnici HNS-ovih podružnica ističu da će ta stranka u Varaždinskoj županiji, osim što nema najava o izlasku njezinih članova, u Varaždinskoj županiji i dalje biti u prvome redu biti odgovorna prema svim građanima. Također ističu da će stranka i dalje provoditi programe i projekte za koje je dobila veliku potporu građana na proteklim lokalnim izborima.


Predsjednik Županijske organizacije i varaždinski župan Predrag Štromar objasnio je svim članovima nazočnima na koordinaciji razloge isključenja Radimira Čačića iz stranke. Zaključak koordinacije nakon rasprave jest da se odluke tijela stranke moraju poštovati te da interesi pojedinca ne mogu biti ispred interesa stranke, navodi se u priopćenju.

Na koordinaciji se raspravljalo i o izborima za Europski parlament za koje se stranka već priprema kako bi ostvarila što bolji rezultat.