Hipsteri i freakovi opsjeli Barcelonu!

Hipsteri i freakovi opsjeli Barcelonu!

03.06.2013 u 17:19

Bionic
Reading

Glazbeni festivali su ponekad poput maskenbala, posebice oni izvan granica Lijepe naše. Na ovogodišnjoj Primaveri u Barceloni ekipa si je, malo je reći, dala truda. Uoči festivalske sezone u Hrvatskoj inspirirajte se fotogalerijom koju potpisuje Thomas Kosikowski.


Ovu streetstyle fotogaleriju započet ću s Anđelom, zanimljivom hair stilisticom iz Splita koja bi kod nas bila meta pogleda zbog svog 'ekscentričnog' izgleda, a na Primavera Sound festivalu u Barceloni bila je uistinu jedna od umjerenijih. Svi vi koje više zanima muzički dio festivalske priče kliknite ovdje, a vi ostali nastavite s fotogalerijom koju potpisuje Thomas Kosikowski

photos: Thomas Kosikowski / facebook / tumblr


Kao što rekoh na početku, bilo je svega; od pin up-a, hipijane, frikijane, rokenroliške, hipsterluka...

Glazbeni festivali tomu i služe, da si ekipa dade oduška u svakom smislu pa tako i onom modnom. Jedva vas čekam vidjeti na nekom od hrvatskih festivala i kako ćete se namontirati. Osobno predlažem festival FOR na Hvaru čiji mi se line-up čini nekako najbliži mojim glazbenim apetitima. Ukoliko još niste upoznati, FOR 2013 i ModKomoda daruju jednu trodnevnu festivalsku ulaznicu. Objavu potražite na facebooku ModeKomode i slijedite upute.

Evo malo onoga što čuh na Primaveri, a rado ću još jednom na FOR-u. Tame impala rocks