Heuouvin pavty (u prijevodu: bok, pobjedi!) u Katranovim dvorima

Heuouvin pavty (u prijevodu: bok, pobjedi!) u Katranovim dvorima

31.10.2011 u 00:16

Bionic
Reading

Heuouvin pavty (u prijevodu: bok, pobjedi!) u Katranovim dvorima

I mi Hrvati smo sve više skloni preuzimati svekolike ludorije od takozvanog razvijenog svijeta. Šteta što istom strašću ne preuzimamo važnije stvari, ali ja nemam ništa protiv Halloweena olitiga po naški Noći vještica (možda se i ja noćas pretvorim u jednu). Čaribarikukumari!
Nikako se ne mogu otet' dojmu da se ljudi bolje zabavljaju kad su maskirani.

Ako ste u Zagrebu i još ne znate gdje bi prošetali svoju mrtvačku košulju iz bakinog ormara ili cipele iz djedovog lijesa imam odličan prijedlog za vas.

Heuouvin pavty (u prijevodu: bok, pobijedi!) manifestacija je koja će se održati noćas, 31. listopada, u Katranovim dvorima lorda von Peterkovicha (1518.-1608.) na drugom katu lijevo (moguć prijevoz liftom), vrata broj 17, 41000 Zagreb.

Zaplešite na svojim metlama, pometite podij svojim plesnim koracima i proslavite Noć vještica u ritmu muzike za ples. Do dugo u zoru zabavljat će vas Barun OliverDoBoliver i Grof Emilio Dalbello, te časna sestra Levaj.

Cijena ulaznice je 19,97 kn. Vrata se otvaraju od 22h, a zatvaraju čim se popuni kapacitet.



Luka Nižetić

Ovako izgledaju posljednje pripreme scenografije uoči Heuouvin pavtija u Katranovim dvorima koju je osmislila Tina Angel.



Luka Nižetić

Ako ste pak u Splitu, čujem da se sprema zastrašujuće dobar Halloween party u Quasimodu.
Na ulazu će vas raeanimirati čudotvornoom infuzijom, te frekvencijama DJ Zombija koje vas vraćaju u život. Čudovistima ulaz 10 kn, ljudima 20.

Evo jednog kojem je cijeli život Halloween...