PRIMORAC UZVRAĆA UDARAC

'Hebrangu je mjesto u muzeju voštanih figura'

26.11.2009 u 15:52

Bionic
Reading

'Hebrangu se kampanja raspada i muči ga što rejting Dragana Primorca raste dok on ima zadnje rezultate anketa', kazao je Primorac na izvanrednoj konferenciji za novinare

Njegov je to odgovor na jučerašnje Hebrangove napade u kojima ga je nazvao dezerterom i i kukavicom. Na press konferenciji Primorac je poručio da je Hebrang dobio drugi žuti karton, jer mu i premijerka Jadranka Kosor zamjera zbog neprimjerenih koalicija s ograncima povezanim s Branimirom Glavašem.

Osvrnuo se bivši ministar na prijetnje SMS-ovima koje stižu ljudima koji mu pružaju podršku.

'Neću dozvoliti nikome da bilo kome prijeti, a pogotovo ne ljudima koji mi daju podršku', rekao je Primorac. Unatoč prijetnjama, Hebrangu će oprostiti i to zato što je, kako kaže, uvjeren da će mu Hebrang dati podršku u drugom krugu.

'Hebrangu je mjesto u muzeju voštanih figura', poručuje šef Primorčeva istražnog stožera Nikica Gabrić, prognoziravši pritom da Hebrang neće dobiti ni 10 posto glasova. 

'Hebrang se iz žrtve pretvorio u progonitelja, a sve zbog rejtinga Dragana Primorca, koji predstavlja opasnost za Hebranga, ali i za sve stare kadrove u hrvatskoj politici', zaključio je Gabrić.