OŠTAR TON

HDZ: Kuhner mrzi Hrvatsku

11.03.2011 u 20:48

Bionic
Reading

Washingtonski kolumnist, radijski voditelj i povjesničar Jeffrey T. Kuhner u svomu članku za The Washington Times HDZ-ovu vladu naziva lopovskom, hrvatsku međunarodnu politiku izgovorom za krađu novca iz fondova EU-a, a Hrvate generalno poziva da odustanu od ulaska u Europsku uniju. HDZ je sve te tvrdnje oštro demantirao u svom priopćenju

'Hrvatska demokratska zajednica najoštrije odbacuje tvrdnje Jefferya T. Kuhnera da je Hrvatska nestabilna i mafijaška država', stoji u priopćenju HDZ-a, kojom demantiraju Jeffreya T. Kuhnera i njegov članak za The Washington Times, u kojem on HDZ-ovu vladu naziva lopovskom, hrvatsku međunarodnu politiku izgovorom za krađu novca iz fondova EU-a, a Hrvate generalno poziva da odustanu od ulaska u Europsku uniju.

'Lakoća kojom Kuhner niže laži na račun Hrvatske, predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor i Hrvatske demokratske zajednice, samo iznova potvrđuju njegovu irelevantnost na medijskom prostoru SAD-a i očitu mržnju prema Republici Hrvatskoj koju kontinuirano iskazuje svojim pisanjem', navodi se u priopćenju.