'nećemo o poslu'

HDZ izbacio 'neozbiljan' videointervju s Plenkovićem: Otkrio kojom se pričom uspava te što je u djetinjstvu vizionarski nacrtao

29.06.2020 u 14:44

Bionic
Reading

Kampanja je ušla u posljednji tjedan, a samim time uslijedilo je završno 'ušminkavanje' kandidata. HDZ je izbacio kratki videointervju s predsjednikom stranke i premijerom Andrejom Plenkovićem nakon što su na neozbiljna pitanja ranije odgovarali i neki drugi HDZ-ovi kandidati. Tako je Plenković otkrio kako je nadimak Plenki već generacijama u obitelji, da je u školi bio kampanjac, da ga 'Ježeva kućica' uspavljuje, ali i da je u djetinjstvu bio vizionar

Plenković je tako otkrio kako je u školi bio više mangup nego štreber te da je bio kampanjac. Najdraži glumac mu je Boris Dvornik, a najbolji domaći film 'Kiklop'.

Kaže da jako malo spava, a da u zadnje vrijeme čita jedino priče za djecu. 'Ježevu kućicu' čita svojoj djeci, a time prije uspava sebe nego njih.

Na pitanje što je htio biti kad odraste, kaže da je kao dijete na satu likovnog imao zadatak nacrtati sebe u budućnosti. I nacrtao je čovjeka za direktorskim stolom.

Vizionarski, dodao je.

  • +7
Andrej Plenković u Osijeku Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL