okupljanje hdz-ovaca

Brkić: HNS-ovci su se skrušeno pokajali; Jandroković tajanstven o mogućoj Kuščevićevoj nasljednici

09.07.2019 u 17:13

Bionic
Reading

Nakon jučerašnje ostavke ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a Lovre Kuščevića i današnjeg koalicijskog sastanka, u utorak navečer održava se središnjici HDZ-a zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća te stranke

Na sjednicu je među prvima stigao Gordan Jandroković. Na pitanje je li u igri Sanja Putica kao nasljednica Lovre Kuščevića u ministartvu uprave, odgovorio je: Ništa vam ne mogu reći.

Na pitanje hoće li Sanja Putica biti nova ministrica Oleg Butković kazao je da ne zna. Upitan bi li ona bila dobra ministrica, kazao je: O njoj mislim sve najbolje.’

Podsjetimo, njezino se ime spominjalo i ranije u igri za neke od pozicija u Vladi.

Milijan Brkić, upitan kako je prošlo s HNS-om na koalicijskom sastanku ranije tijekom dana kazao je: Skrušeno su se pokajali i kazali kako neće više griješiti.

  • +12
Sjednica Predsjedništva HDZ-a Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX

Dolazeći na sjednicu Predsjedništva HDZ-a, premijer Andrej Plenković osvrnuo se i na događaj u Đakovu. Izrazio je sućut obitelji djelatnice Centra za socijalnu skrb koja je ubijena, te izrazio nadu da će se ranjeni djelatnik oporaviti.

'Ovo je velika tragedija. Ministrica Murganić, ministar Božinović i policija poduzimaju sve da se utvrde okolnosti ovog događaja', kazao je Plenković.