61-GODIŠNJAKINJA NAPALA POLICAJCE

'Halo, policija! Smradovi, ne dolazite mi u kuću!'

15.06.2010 u 14:41

Bionic
Reading

Pijana 61-godišnja žena iz Vlatkovca kod Požege jučer je iznenadila policajce kada ih je nazvala telefonom, a potom sasula na njih pravu lavinu uvreda i psovki. Kako je dečki u plavom ni nakon intervencije nisu mogli smiriti, agresivna je žena provela noć u policijskoj postaji, a svoju pozamašnu kolekciju prijava popunila je još dvjema

Jučer nešto iza podneva bijesna je žena okrenula broj policije u Požegi. Čim joj se dežurni policajac javio, počela je 'predstava' kojoj su očito kumovali alkohol i vrućina.

'Neću da mi smradovi iz Pleternice dolaze u kuću! Pošaljite mi policajce iz Požege!', zaurlala je pijana 61-godišnjakinja koja se potom brutalnim psovkama obrušila i na dežurnog policajca i njegove kolege iz postaje.

Odmah nakon nesvakidašnjeg poziva policajci su se uputili na adresu bijesne žene, no čim su stigli, uslijedila je repriza. Ljutita 61-godišnjakinja sasula je na policajce novi, još žešći rafal psovki, a potom joj se na meti našao i njen 48-godišnji susjed.

Budući da se nije smirivala, policajci su je odveli u policijsku postaju, gdje joj je izmjereno čak 2,50 promila alkohola u krvi te je pod ključem ostala 12 sati, sve do otrežnjenja.

Kako doznajemo, žena iza koje je punih šest desetljeća života sakupila je nemali broj prijava za narušavanje javnog reda i mira, ali i za nasilje u obitelji, a svojoj je 'kolekciji' jučer dodala još dvije prekršajne prijave.