BRAND ZA DALMACIJU

Hajduk dobio pivo sa svojim imenom

24.07.2012 u 16:22

Bionic
Reading

Hajdučko pivo novi je brend spravljen prema pažljivo osmišljenoj recepturi; odlikuje ga puna pivska aroma uz profinjenu gorčinu i iznimnu svježinu. Riječ je o novom lokalnom pivskom brendu namijenjenom potrošačima u Dalmaciji

Na tržištu Splita i Dalmacije pojavilo se novo pivo – 'Hajdučko'. Riječ je o novom proizvodu Carlsberga koje je spravljeno po posebnoj recepturi, a koje odlikuje puna pivska aroma uz profinjenu gorčinu i iznimnu svježinu.

Novi brend bit će dostupan isključivo u Dalmaciji, a svojim će aktivnostima i komunikacijom ocrtavati prepoznatljiv hajdučki duh kroz usmjerenost i ulaganje u dobrobit lokalne zajednice.

Hajdučko pivo novi je brend spravljen prema pažljivo osmišljenoj recepturi. Hajdučko odlikuje puna pivska aroma uz profinjenu gorčinu i iznimnu svježinu. Riječ je o novom lokalnom pivskom brendu namijenjenom potrošačima u Dalmaciji, gdje će se isključivo i distribuirati.

Osim po recepturi, Hajdučko pivo, kako mu i ime govori, posebno je i zbog lokalne relevantnosti za Dalmaciju gdje se hajdučko ime cijeni generacijama i tradicionalno povezuje s vrijednostima poput hrabrosti, snage duha i zajedništva te ljubavi prema svome kraju.

Hajdučka hrabrost, srčanost i odvažnost ponos su žitelja Dalmacije, a te su karakteristike pretočene u novo pivo punog okusa, upečatljive arome i specifične zlatne boje.