brendiranje hrvatske

Grbin poručio predsjednici: Nastavit ću govoriti o svinjarijama; nitko me neće ušutkati!

19.10.2018 u 13:22

Bionic
Reading

'Nastavit ću govoriti o svim tim svinjarima, nitko me neće ušutkati!', poručio je putem Facebooka SDP-ov Peđa Grbin predsjednici Kolindi Grabar Kitarović nakon osnutka radne skupine za brendiranje Hrvatske

'Nakon što je osnovala radnu skupinu za brendiranje Hrvatske, Predsjednica Republike izjavila je: 'Mislim da zapravo ova koncentracija na afere, ... nije dobra i dalje utječe na iseljavanje stanovništva iz Hrvatske', započeo je na svojem Facebook profilu SDP-ov Peđa Grbin potaknut osnutkom radne skupine za brendiranje Hrvatske pa u nastavku podsjetio na nekoliko zadnjih afera.

'Dakle, Predsjednica Republike kaže da je za stanje u društvu manje štetno da zamjenik ravnatelja policije otkriva policijske istrage kriminalcima, nego da se o tome priča.

Za nju je manje pogubno kada se lažiranim SMS-ovima maše po javnosti, nego kada se to razotkrije.

Manje joj smeta što su u bolnicama žene prečesto izvrgnute nehumanim i ponižavajućim tretmanima, nego kada one o tome javno progovore.

Njoj je normalnije da mrtvaci daju potpis za referendum Željke Markić nego kada mi živi kažemo da to nije normalno...', napisao je Grbin te za kraj poručio:

'E pa, poštovana Predsjednice, ako je Vama to u redu, meni nije i zato ću o svim tim svinjarijama nastaviti govoriti i ni Vi niti itko drugi me neće ušutkati!'.