vatrena navijačica

Grabar Kitarović: Nije bio penal, suđenje ide u prilog velikima na ovakvim natjecanjima

14.12.2022 u 20:03

Bionic
Reading

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović svjedočila je porazu hrvatske nogometne reprezentacije u srazu s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvennstva na licu mjesta u Katru

U razgovoru za RTL Danas otkrila je i kojeg bi igrača izdvojila u ovim nogometnim vratolomijama.

'Teško je izdvajati jer svi su toliko dragi, svi su simpatični. Perišića znam malo bolje, Vidu, Lovrena, ove mlađe ne toliko, ali svi su dečki dragi. Teško je izdvojiti, ali možete vi imati individualne talente koliko god hoćete, ali ako oni ne djeluju kao tim, kao reprezentacija onda nema tu uspjeha', kazala je bivša predsjednica.

Kazala je da je bilo vrlo emocionalno, emotivno.

  • +4
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

'Zato smo se iscrpili svi, i svi smo umorni, ali vidim Hrvatska je slavila i imamo stvarno što slaviti. Ono što sam čula, jedna riječ koja je bitna je respekt - poštovanje i svi su rekli - nacija koja ima manje od 4 milijuna ljudi je u vrhu svijeta među četiri nogometne reprezentacije koje su ostale u polufinalu i doista se imamo čime ponositi', poručila je Grabar Kitarović.

Cijela Hrvatska reprezentacija se pita je li bio kazneni udarac ili ne.

'Po mojem skromnom mišljenju nije bio, ja sam se bojala suđenja jer mislim ruku na srce na ovako velikim natjecanjima nekako vam sve ide u prilog onim velikima', smatra Kolinda Grabar-Kitarović.

  • +2
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: EPA / Autor: NOUSHAD THEKKAYIL