RIJEŠENA BIH MISTERIJA

Gola je trbušnjake vježbala sutkinja Vrhovnog suda

05.06.2013 u 21:40

Bionic
Reading

Sutkinja Vrhovnog suda Federacije BiH koja je bez odjeće danima plesala, vježbala i čitala novine na uredskom stolu u Palači pravde, ispred prozora razmaknutih zavjesa, bit će privremeno udaljena s posla

Kako piše Dnevni avaz, koji je 17. svibnja objavio fotografije sutkinje sklone ovoj vrsti ekshibicionizma, Ured disciplinskog tužitelja Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH odmah je započeo istragu da bi se utvrdile sve okolnosti ovog skandaloznog slučaja.

U Uredu su potvrdili da je odmah podnesen zahtjev za privremeno udaljavanje sutkinje s posla, a očekuje se da Prvostupanjska disciplinska komisija donese konačnu odluku o ovom zahtjevu.

'Trajanje privremenog udaljenja je u ovom trenutku neizvjesno, ali će se za to vrijeme utvrditi činjenice važne za eventualno vođenje disciplinskog postupka. Identitet sutkinje se ne može otkriti s obzirom na to da disciplinski postupak nije još pokrenut. Može se očekivati i da svaki eventualni daljnji postupak bude zatvoren za javnost, s obzirom na specifičnost situacije', kazali su u Uredu disciplinskog tužitelja.