BANDIĆ GRAĐANIMA ZAGREBA

'Glasajte za djela, a ne za riječi'

31.05.2013 u 15:14

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik i kandidat za novi gradonačelnički mandat Milan Bandić, koji se natječe u 2. krugu lokalnih izbora s Rajkom Ostojićem, poručio je danas građanima da izađu na izbore i da glasaju po svojoj savjesti i to, kako je rekao, 'za djela, a ne za riječi, kao što su to učinili i u prvom krugu'

'Izbori su praznik, naša sudbina je u vašim rukama. Poručujem građanima da izađu na izbore i glasaju po savjesti - za djela, a ne za riječi, kao što je to bilo i u prvom krugu', izjavio je Bandić novinarima na pitanje što poručuje građanima za drugi krug izbora, 2. lipnja.

Bandić je također izrazio nadu da će odaziv birača biti velik i drugom krugu, u cijeloj Hrvatskoj.

Nakon što je uručio Nagrade Grada Zagreba u Staroj gradskoj vijećnici, Bandić je još jednom ponovio kako su kriteriji za dobivanje te nagrade samoprijegor i rad ocijenivši kako su ju dobili najbolji.

'U Hrvatskoj je došlo vrijeme da se dijelimo na one koji samopregalački rade, privrjeđuju i imaju rezultate i na one koji to nemaju', kazao je Bandić i dodao da Zagrepčani znaju poštivati i cijeniti rad, a to će, dodao je, 'znati i u nedjelju cijeniti'.

'Ponedjeljak je novi radni dan. Idemo dalje. Vidimo se iduće godine u isto vrijeme na istom mjestu gdje ćemo podijeliti novih 16 Nagrada grada Zagreba najzaslužnijima', zaključio je Bandić.