'NARKOKUHAR'

Gastro zvijezda iz Srbije, 'nestao' u Zagrebu, pao je s tri litre amfetamina u Sloveniji

13.02.2020 u 21:22

Bionic
Reading

Kulinarski majstor Dejan Markus uhićen je 7. veljače u Sloveniji nakon što su slovenski policajci u njegovu automobilu pronašli veću količinu droge u bocama, piše Jutarnji list. Istog dana taj kuhar iz Srbije sa zagrebačkom adresom 'nestao' je iz hrvatske prijestolnice, zbog čega je njegova sestra Jelena Markus pokrenula potragu putem društvenih mreža

Jutarnji list doznaje kako je Markus prevozio tri litre amfetamina u bocama u obliku onih za ulje, a pronađene su u policijskom pretresu njegova automobila u Sloveniji. Nakon privođenja u policijsku postaju, određen mu je pritvor.

Dok su za njim intenzivno od vikenda, dakle šest dana, tragali članovi obitelji, poznanici i prijatelji, Markus je bio iza rešetaka, u zatvorskoj ćeliji u Mariboru, piše Jutarnji.

Njegova sestra je u šoku.

Dejan Markus Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

'Uhićen s drogom? Ne mogu vjerovati da bi moj brat bio tolika budaletina. Pa on niti ne puši. Ako je pritvoren, zar nema pravo na poziv? Ako je doista pritvoren, ne mogu vjerovati da bi bio toliko bezosjećajan da obitelj ne obavijesti. Ne znam što više misliti, jer od petka, otkad je nestao, život nam se pretvorio u rasulo', rekla je Jelena Markus.