49. 954 NERIJEŠENIH PREDMETA

G. Marić: Ova Vlada malo više radi, a manje govori

26.01.2017 u 13:53

Bionic
Reading

Ministar državne imovine Goran Marić ocijenio je u četvrtak da se ova Vlada manje prezentira u javnosti jer je okrenuta problemima resornih ministarstava te istaknuo da u njegovom resoru postoji 49.954 neriješenih predmeta.

Na upit novinara nakon sjednice Vlade kako ocjenjuje njezinih prvih sto dana, Goran Marić je rekao da je ocjenjuje različito od nekih medija. 'Ni jedna Vlada nije napravila u prvih sto dana ono što je ova Vlada učinila, samo ova Vlada malo više radi a manje govori, manje se prezentira jer je okrenuta prema problemima resornih ministarstava.

Tako i ja u svom ministarstvu imam 49. 954 neriješena predmeta Imam li kraj toliko posla vremena sebe reklamirati? Nemam, doista mi je važnije raditi', naglasio je Marić.

Odgovorajući na novinarsko pitanje o važnoj ulozi njegovog ministarstva kada je u pitanju smanjivanje javnog duga, istaknuo je da će Ministarstvo odgovoriti toj ulozi. 'Već za ovu godinu predviđen je u proračunu primitak do 1,4 milijarde kuna. Radimo na jednoj sustavnoj analizi, do kraja drugog kvartala donijet ćemo odluku koji je prijedlog, kako to učiniti i onda ćemo to vrlo brzo, na optimalan način, i realizirati', zaključio je Marić.