dovršen očevid

[FOTO/VIDEO] Policija utvrdila: Kvar na instalacijama uzrok je požara s izgorenih dva vozila i pet plovila

06.08.2021 u 10:55

Bionic
Reading

Kvar na instalacijama agregatske stanice u kombiju izazvao je požar u kojem su u četvrtak u Rijeci dubrovačkoj izgorjeli kombi i automobil te pet plovila, a nitko nije ozlijeđen, utvrdila je očevidom dubrovačka policija

Iz policije su u petak izvijestili da su nakon ugašenog požara na predjelu Mirinova obavili očevid uz stručnu pomoć protupožarnog inspektora. Navode kako je očevidom utvrđeno da je požar izbio u prtljažniku zatvorenog kombi vozila gdje se nalazila agregatska stanica sa spremnikom goriva od 1000 litara, koja je služila za mobilno i privremeno napajanje struje na agregatu.

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic

Uslijed kvara na izvedenoj električnoj instalaciji požar se proširio na spremnik goriva i ostatak kombija te dalje na plovila koja su se nalazila u neposrednoj blizini.

U požaru su izgorjeli kombi i automobil u vlasništvu 34-godišnjaka koji je vlasnik još četiri izgorjela plovila, a izgorjelo je i jedno plovilo u vlasništvu 56-godišnjaka.

  • +12
Požar kod Dubrovnika Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic

Dojava o požaru zaprimljena je u 15 sati, a u intervenciji je sudjelovalo pet vozila i jedno plovilo s ukupno trinaest vatrogasaca.

Požar je stavljen pod kontrolu u 15.40 sati, kažu u policiji i dodaju da nastavljaju kriminalističko istraživanju u ovom slučaju.