ALI IPAK VEĆI INTERES

[FOTO/VIDEO] Na Velesajmu danas cijepljeno 1610 osoba; nije bilo većih zastoja

27.12.2021 u 16:37

Bionic
Reading

S obzirom na gužvu koja je danas prijepodne nastala na cjepnom punktu na Velesajmu, iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" priopćili su kako većih zastoja nije bilo jer je tamo i dalje svakodnevno 12 trijažnih timova, a danas je cijepljeno 1610 osoba.

"Iako je danas zabilježen nešto veći interes za cijepljenjem protiv covida-19 na cjepnom punktu Velesajam, napominjemo kako se cijepljenje organizira prema uobičajenoj organizaciji rada i rasporedu te kako nema većih zastoja. Nešto je manji broj studenata, zbog blagdana, ali i dalje je na cjepnom punktu svakodnevno prisutno 12 trijažnih timova", kaže se u priopćenju.

Danas je bilo naručeno nešto više od 1000 osoba, ali s obzirom da je javni poziv za cijepljenje svim dozama i svim dostupnim vrstama cjepiva protiv covida-19 i dalje u tijeku, ne možemo utjecati na to koliko će osoba doći i kojom će brzinom moći biti cijepljeno, kažu u "Štamparu".

  • +9
Cijepljenje na velesajmu Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Napominju kako su bili cijepljeni svi građani koji su danas do 12 sati došli na cijepljenje, a to je 1610 osoba.

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Podsjećaju kako se građani mogu doći cijepiti i bez prethodne najave, no prednost imaju oni koji su se naručili putem jedne od dostupnih paltformi (platforma cijepise.zdravlje.hr, sustav e-građani i dostupnog Portala zdravlja ili slanjem elektroničke pošte na adresu cijepljenjecovid@stampar.hr).