problemi u trgovini

Evakuiran šibenski Kaufland: Kupci i osoblje se gušili

20.03.2018 u 21:32

Bionic
Reading

Šibenski Kaufland večeras je nešto iza 19 sati evakuiran nakon što su kupci i osoblje dućana osjetili peckanje u grlu i kašljanje koje je izazvalo zasad nepoznato sredstvo

Policijski službenici izašli su na teren i obavili izvide, a više od toga nam nisu mogli potvrditi u Operativno-komunikacijskom centru (OKC) šibenske policije.

Kako doznaje Šibenik.in oko 19 sati kupci i djelatnici dućana počeli su kašljati i gušiti se nakon čega je voditelj poslovnice evakuirao osamdesetak kupaca i kompeltno osoblje Kauflanda i pozvao policiju.

'Osjetili smo peckanje i taj nekakav kiselkast okus u ustima koji izaziva kašalj. Sve su nas izveli vani i onda je došla policija. Neki kažu da su u dućanu vidjeli dva momka koja su pošpricala nekakav sprej, valjda suzavac, ali ništa još ne znamo, policija nam ništa nije rekla'. kazao je jedan od kupaca.

  • +2
Šibenski Kaufland Izvor: Cropix / Autor: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Iz šibenske policije ne daju nikakve informacije o događaju, samo su potvrdili da su njihovi službenici izašli na teren te da su u tijeku izvidi i radnje u vezi s navedenim slučajem.