UVID U OSOBNU POTROŠNJU

Erste banka nudi besplatnu uslugu upravljanja financijama

26.08.2014 u 12:05

Bionic
Reading

Erste banka je, u sklopu postojeće usluge internetskog bankarstva (Erste NetBanking), ponudila besplatnu uslugu upravljanja financijama, koja korisnicima daje precizan uvid u osobnu potrošnju te omogućava analizu prihoda i troškova uz grafički i kalendarski prikaz potrošnje, navodi se u priopćenju banke

Kako pojašnjavaju iz Erste banke, korisnik bez vremenskog ograničenja može kontrolirati sve svoje troškove i njihovu strukturu po različitim kategorijama i potkategorijama. Tako se može pratiti stanje na računima otvorenim u banci te koliko je u određenom vremenskom periodu potrošeno na hranu, telefon, gorivo, odjeću ili režije. Redovitim korištenjem, usluga pomaže u osvještavanju navika potrošnje te boljoj kontroli kućnog budžeta. Za korištenje ove usluge nije potrebno informatičko i financijsko predznanje te se od korisnika ne zahtjeva upisivanje podataka s obzirom da se svi podaci nalaze u bazi i automatski se učitavaju.

Uz uslugu upravljanja financijama, Erste banka vizualno je osvježila izgled internetskog bankarstva te uvela uslugu mToken koja, uz Display karticu, predstavlja dodatno sredstvo za prijavu na usluge elektroničkog bankarstva (NetBanking, mBanking i/ili FonBanking) te autorizaciju transakcija. mToken je besplatan za sve korisnike elektroničkog bankarstva, a za njegovo korištenje klijent mora imati iPhone ili Android pametni telefon i instaliranu mBanking aplikaciju.