LOKVA ROGOZNICA I SUPETAR

Dva češka turista teže ozlijeđena nakon padova s balkona

04.08.2014 u 11:12

Bionic
Reading

Češki državljanin (46) teže je ozlijeđen kad je pao s balkona apartmana u Lokvi Rogoznici kod Omiša u prvom satu današnjeg dana, doznaje se u policiji. Teške, za život opasne ozljede zadobio je 16-godišnji Čeh koji je rano jutros, pošto je zaboravio ključ, u svoju hotelsku sobu u Supetru na otoku Braču pokušao ući penjući se do balkona, ali je pao s visine od četiri metra, doznaje se u policiji

Nakon što mu je pružena prva pomoć, zbog teške ozljede glave i frakture rebara kolima Hitne medicinske pomoći je prebačen u KBC Split na daljnje liječenje.

Policija utvrđuje okolnosti cijelog događaja, a kako su rekli, za sada nema elemenata kaznenog djela.

Navodno je Čeh u apartmanu bio s društvom. Pao je visine od tri metra.

Mladić koji se jutros u pet sati vraćao iz noćnog provoda u Supetru zadobio je teške ozljede. Policija na mjestu događaja obavlja izvide.

Prošle noći još je jedan češki državljanin zadobio teške ozljede kad je pao s balkona. Taj se nesretni slučaj dogodio u Lokvi Rogoznici kod Omiša sat poslije ponoći, kad je 46-godišnjak pao s balkona apartmana. Nakon što mu je pružena prva pomoć, zbog teške ozljede glave i frakture rebara kolima Hitne medicinske pomoći je prebačen u KBC Split na daljnje liječenje. Navodno je u apartmanu bio s društvom. Pao je visine od tri metra.