MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA U BEOGRADU

Dužnik Joce Amsterdama ubijen i zapaljen

27.04.2009 u 12:56

Bionic
Reading

Tridesetosmogodišnji Goran Marić, koji je ubijen pa spaljen u džipu u beogradskom prigradskom naselju Dobanovci, Joci Amsterdamu dugovao je oko pola milijuna eura

Hrvatskoj javnosti Sreten Jocić zvani Joca Amsterdam poznat je kao naručitelj likvidacije Ive Pukanića, što je nedavno potvrdio tajni svjedok.

Goran Marić žrtva je mafijaškog zločina u kojem je zajedno s njim 23. travnja ubijen i Ilija Novović. Tijekom istrage srbijanska je policija istraživala poslovanje Gorana Marića te došla do saznanja da je Joci dugovao 500 tisuća eura za restoran koji je od njega kupio.

Ovaj zločin policiji zadaje podosta problema, jer osim što je Marić dugovao novac zloglasnom Joci Amsterdamu, imao je i drugih dugova. Pitanje je i što su Marić i Novović radili zajedno, budući da su bili pripadnici suprotstavljenih mafijaških klanova.

'Nejasno je druženje Marića i Novovića, jer su bili bliski s ljudima iz suprotstavljenih klanova. Još nam nije poznato u kakvom su kontaktu oni bili i jesu li imali zajedničkih poslova. Osim toga, ne isključuje se ni da je u pozadini ubojstva obračun oko droge, tako da je čitava stvar zasad prilično zamršena', rekao je Pressov izvor.