sakupili milijun i pol dolara

Dreamfall Chapters ostvario fenomenalan uspjeh na Kickstarteru

11.03.2013 u 22:12

Bionic
Reading

Još jedna kampanja za financiranje na Kickstarteru završila je iznimno uspješno. Nadolazeća igra u The Longest Journey franšizi prikupila je dvostruko više sredstava no što su to njeni autori tražili

Dreamfall Chapters biti će treća igra u The Longest Journey franšizi koja je začeta 1999. godine igrom 'The Longest Journey', a nastavljena 2006. godine s 'Dreamfall: The Longest Journey'. Danas, sedam godina kasnije u razvoju je novi dio franšize koji je postigao fenomenalan uspjeh na Kickstarteru.

 

Red Thread Games predvođen legendarnim Ragnarom Tornquistom na Kickstarteru je zatražio 850.000$ za razvoj igre a igrači su im u nešto više od mjesec dana donirali 1,538,425$. Gotovo dvostruko.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u studenom 2014. godine i to istovremeno na PC, Linux i Mac platformama. Igra će biti lansirana s engleskim, francuskim i njemačkim sinkronizacijama i titlovima, a razmatraju se i još neki jezici. Dodatna prikupljena sredstva razvojnom teamu omogućila su dodavanje novih likova, lokacija te još jednog protagonista.