MEĐU NJIMA I VESNA BOSANAC

Doznajte imena 16 stožeraša spremnih za Milanovića

16.10.2013 u 18:56

Bionic
Reading

Tomislav Josić, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, danas je odgovorio ministru Predragu Matiću da pristaje na njegov poziv na sastanak s premijer Zoranom Milanovićem, koji će se zbiti sutra točno u podne u Vukovaru

Kako je ministar Predrag Matić u jučerašnjem dopisu i tražio, Josić je dostavio popis osoba koje će u ime SOHV-a sudjelovati na sastanku. Bit će ukupno 16 osoba. Među njima je i dr. Vesna Bosanac, bivša ravnateljica vukovarske bolnice, koja dosada nije sudjelovala u akcijama Stožera.

Josić je od ministra Matića također tražio popis osoba koje će u ime Vlade sudjelovati na sutrašnjem sastanku, baš kao što je i on dostavio imena predstavnika Stožera.

'Molimo vas da nam dostavite popis osoba koje vi pozivate na raspravu 17. listopada. Ostavljamo mogućnost malih korekcija sastava izaslanstva zbog brzine organiziranja sastanka', piše u Josićevom dopisu.

Po tom popisu, na sastanak s premijerom Milanovićem dolaze: Tomislav Josić, Vlado Iljkić, Drago Adžaga, Enver Arnautović, Igor Gavrić, Marijan Živković, Snježana Patko, Slavko Jurić, Franjo Šoljić, fra Gordan Propadalo, dr. Vesna Bosanac, Tomislav Medved, Stevo Culej, Josip Vidović, Boris Mužanović, Ilija Vučemilović.

Stožer je iskoristio priliku da ministra obavijesti o sljedećoj akciji, jer u Europskom domu u Zagrebu u četvrtak, 24. listopada, organizira javnu raspravu o 'nasilnom uvođenju dvojezičnosti u Vukovaru'.