DETALJI SEKS SKANDALA

'Dodirivala si Petraeusa ispod stola'

13.11.2012 u 18:12

Bionic
Reading

Paula Broadwell, ljubomorna biografkinja osramoćenog bivšeg šefa CIA-e Davida Petraeusa, optužila je 'prijateljicu obitelji Petraeus' Jill Kelley da njezinog moćnog ljubavnika provokativno dodiruje ispod stola i pitala zna li njezin suprug što radi s Petraeusom, izvješćuje Wall Street Journal, pozivajući se na izvore bliske istrazi. Broadwell, međutim, nije uputila 'izravne prijetnje' Kelley, te je FBI prvotno dvojio treba li uopće pokrenuti cjelovitu istragu slučaja

Izvor opisuje mailove u tonu 'cat fighta'.

'Bilo je to u stilu: Što misliš, tko si ti? Paradiraš vojnom bazom... Trebaš se spustiti na zemlju.Detalji o porukama koje je Broadwell slala na zajedničku email adresu supružnika Kelley otkriveni su istovremeno s obznanom da je američki general, zapovjednik NATO snaga u Afganistanu John Allen, pod istragom FBI-a zbog navodne prepiske - u pitanju je 30.000 emailova - s Kelley.

Američki dužnosnici zatražili su od Senata da do okončanja istrage stopira imenovanje Allena kao šefa NATO-a u Europi.

Kelley nije znala tko joj šalje prijeteće mailove, te se obratila FBI-u koji su otkrili da je autorica Paula Broadwell. Tvrdi da je obiteljska prijateljica Petraeusovih već pet godina, te je od medija zatražila da je poštede daljnjih upita.

Huffington Post piše da je Petraeus rekao prijateljima da je bio šokiran otkrićem da je Paula Broadwell osumnjičena za slanje anonimnih prijetećih poruka Jill Kelley. Sredinom ljeta, čim je obaviješten o tome, zatražio je od Broadwell da prestane zlostavljati Kelley. Petraeusovi prijatelji tvrde da je njegov odnos s Kelley bio platonski.