KAPETAN NA LEDU

Čačić otjerao Leku i Pokrivača: Ovakvi mi ne trebaju

29.08.2012 u 21:55

Bionic
Reading

Niti 24 sata nakon što su izborili drugi uzastopni nastup u Ligi prvaka Dinamo je 'prodrmao snažan potres'. Naime, trener Čačić odrekao se usluga svojih veznih igrača Jerka Leke i Nikole Pokrivača

Čačić je, očito, nezadovoljan duže vremena, ali je čekao da prođe dvoboj u Mariboru. Nakon toga pozvao je na razgovor Leku i Pokrivača i u razgovoru im objavio da na njih više ne računa.

'Takvi kakvi su, nisu mi potrebni. Nije bilo nediscipline, ali ne vidim glad u njihovim očima,' prenosi Jutarnji list izjavu trenera Čačića.

Koliko će ova trenerova oštra opomena zaista utjecati na status dvojice veznjaka bit će jasno nakon povratka klupske delegacije sa ždrijeba Lige prvaka u Monacu, a tako se ponovno otvara pitanje Dinamovog kapetana što je od subote trebao biti Jerko Leko. Zamjenik mu je, podsjetimo, sigurni vratar Ivan Kelava.

Zanimljivo, Čačić je u svom relativno kratkom mandatu već najurio jednog kapetana, Igora Bišćana. Sudbina Leke i Pokrivača trebala bi biti poznata do kraja tjedna, ali gotovo je sigurno da neće konkurirati za prvenstveni ogled s Lokomotivom u subotu.