U LOVU NA BIRAČE za GRABAR-KITAROVIĆ

Brkić: Zoranu Milanoviću Tito je ispred Tuđmana. I zato ne budimo 'Juda' u svojoj Hrvatskoj

28.12.2019 u 22:44

Bionic
Reading

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić, koji je uključen u izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović, poručio je u subotu biračima da ne dopuste da na predsjedničkim izborima pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku već je dijeli i znači povratak na staro, dodavši da je 'glas za Kolindu Grabar-Kitarović glas za našu jedinu i vječnu Hrvatsku'

'Ne smijemo dopustiti da u drugom krugu na predsjedničkim izborima pobijedi onaj koji ne okuplja Hrvatsku već dijeli i znači povratak na staro. Zoran Milanović imao je priliku - a ostavio je iza sebe Hrvatsku podijeljenu na njihove i naše, lijeve i desne. Ostavio je posvađanu Hrvatsku bez saveznika i ikakve perspektive, ostavio je Hrvatsku na koljenima', napisao je na svome Facebooku Brkić, koji je u drugom krugu kampanje uključen u izborni stožer HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović.

'Zoranu Milanoviću Tito je ispred Tuđmana. I zato ne budimo 'JUDA' u svojoj Hrvatskoj. Budimo ponosni na našu Hrvatsku koja nije SLUČAJNA DRŽAVA. U kojoj se samo odlukom Zorana Milanovića na naše branitelje šalju specijalci i skrnave prostori naše katoličke Crkve. Ne budimo 'JUDA' ni uime sjećanja na one poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje koji nisu više s nama. Zbog njihove žrtve danas dišemo i uživamo slobodnu i demokratsku Hrvatsku. Domovina koja se temelji na svehrvatskoj pomirbi s početka ‘90-ih, koju je zagovarao Franjo Tuđman. TO je Domovina Hrvatska u kojoj se poštuju tradicionalne vjerske i moralne vrijednosti, obitelj i domoljublje', napisao je Brkić.

  • +40
Milijan Brkić Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Poručio je da Hrvatska može naprijed samo ako je zemlja s perspektivom, bez podjela i destrukcije, ocjenivši da je zahvaljujući aktualnoj predsjednici Grabar-Kitarović koja se bori za novi mandat, Hrvatska prepoznatljiva i respektabilna država koja okuplja.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…